Restaurant Warmoes

Het lesrestaurant met een gezonde blik op de toekomst

Onze praktijkdocenten en studenten heten u welkom in Restaurant Warmoes.

Onze studenten staan klaar om voor u een geslaagde lunch of diner te bereiden en te serveren. Gedurende het hele jaar zijn wij op maandag gesloten voor de lunch.”

 
 

 

 

Ons concept

Onze naam Warmoes verwijst naar een andere benaming voor snijbiet; een groente die vroeger veel werd geteeld. Maar Warmoes verwijst ook naar warmoezeniers: De boeren uit de omgeving van Amsterdam. Zij kweekten groenten en fruit en verkochten deze aan de stedelingen. Via de Warmoesstraat brachten de boeren hun producten naar de vele markten in de stad.

Met dit verleden in het achterhoofd laten wij ons inspireren door de plant-based toekomst. Bij onze gerechten spelen de groenten namelijk de hoofdrol! Het is ons doel om te werken met 80% plantaardige producten en 20% vlees/vis, waarbij wij verspillingsvrij proberen te werken door zo veel mogelijk van een product te gebruiken. Voor een positieve invloed op onze omgeving maken we hoofdzakelijk gebruik van seizoensgebonden producten, waar mogelijk regionaal of lokaal geproduceerd.

Door de basistechnieken horende bij de opleidingen van Culinair en Gastheerschap te combineren met bovenstaande principes willen wij u inspireren en worden de studenten klaargestoomd voor een duurzame toekomst!

Menukaarten

Onze lunch en dinerkaart 2 april t/m begin mei

bekijk het menu

Onze dinerkaart voor de examens van 21 t/m 31 mei a.s. volgt medio mei

Vanwege het onderwijskarakter van ons restaurant kan het voorkomen dat er last-minute wijzigingen plaatsvinden binnen onze menukaarten. Wij danken u alvast voor uw begrip.
Voor groepsreserveringen wordt er een vast menu samengesteld, waarbij wij graag met u in overleg gaan betreffende uw wensen.

Team Warmoes en Studenten Culinair & Gastheerschap

Warmoes & friends

Help onze gastvrijheidsstudenten slagen voor hun examens

De studenten van de gastvrijheidsopleiding van het ROC van Amsterdam bereiden zich voor op een spannende periode!

Van 20 tot en met 24 mei en van 27 t/m 31 Mei

zullen zij hun examens afleggen, en u kunt een belangrijke rol spelen in hun succes.

Tijdens deze examenperiode zullen de studenten u bedienen en zullen zij beoordeeld worden op hun vaardigheden.

Uw aanwezigheid zijn van onschatbare waarde om hen te helpen slagen.

Door te dineren in restaurant warmoes draagt u rechtstreeks bij aan het succes van onze studenten.

Voor een tarief van slechts €17,50 kunt u genieten van ons reguliere 4 gangen menu, zoals te vinden op onze website.

Met gerechten samengesteld door onze studenten van onze culinaire opleiding, beloven we een culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal betoveren.

Om uw tafel te reserveren, kunt u eenvoudigweg reserveren door op onze “button” knop reserveren te klikken.

Houd er rekening mee dat als de reserveringen vol zijn voor een bepaalde avond, u altijd een andere dag kunt overwegen.

We moedigen u aan om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Samen kunnen we de toekomst van onze gastvrijheidsprofessionals vormgeven.

Dank u voor uw steun en we kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen bij restaurant warmoes.

Reserveer nu voor 20 tm 24 Mei of 27 tm 31 Mei en help onze gastvrijheid studenten te slagen voor hun examen

 

Nuttige informatie 

Restaurant Warmoes
Da Costastraat 64, 1053 ZP, Amsterdam
020 – 728 47 00
restaurantwarmoes@rocva.nl

Reserveren

Om een reservering te maken klikt u gemakkelijk op de reserveringsbutton rechtsonder op deze site. Ook grotere groepen zijn bij ons welkom! Voor groepen groter dan 9 personen verzoeken wij u contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Houd u er rekening mee dat wij per januari 2023 om veiligheidsredenen geen contante betalingen meer in ontvangst kunnen nemen.

Eet u of een van uw gasten vegetarisch of veganistisch? Wij ontvangen u graag! Alvast dank voor het doorgeven van uw voorkeuren bij het maken van uw reservering. 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuws betreffende ons restaurant? Vink dan tijdens het reserveren het hokje van “Nieuwsbrief ontvangen” aan.

Restaurant Warmoes
Da Costastraat 64, 1053 ZP, Amsterdam
020 – 728 47 00
restaurantwarmoes@rocva.nl

Bereikbaarheid

Route met de auto
Op de snelweg A10 neemt u afslag S106 (Amsterdam-West/Osdorp). Vervolg uw weg in noordoostelijke richting waarna u op de Cornelis Lelylaan/S106 rijdt. Neem na 500 meter een flauwe bocht naar links naar het Surinameplein/S106. Neem op de rotonde de eerste afslag naar het Surinameplein en vervolg op de Hoofdweg. Sla na 600 meter rechtsaf, de Postjesweg op. Houd na 400 meter rechts aan en vervolg uw weg, via de Kinkerbrug, naar de Kinkerstraat. Rijd 1 kilometer op de Kinkerstraat, waarbij u onder andere de Bilderdijkgracht en de Da Costagracht passeert. Na het passeren van de Da Costagracht en de Vomar supermarkt vindt u de Da Costastraat aan uw linkerkant (eenrichtingsstraat). In de Da Costastraat vindt u onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

In de Da Costastraat is er beperkt parkeermogelijkheid en daarnaast is het in heel Amsterdam betaald parkeren. Wij adviseren u om te parkeren in parkeergarage ‘Q-park Europarking’ in de Marnixstraat, welke gelegen is op loopafstand van ons restaurant. U komt bij deze parkeergarage door uw weg in de Kinkerstraat te vervolgen en rechtdoor de brug over de Lijnbaansgracht te passeren. Sla hierna linksaf de Marnixstraat in. U vindt de parkeergarage na 200 meter aan uw linkerkant.Houd u er rekening mee dat er in Amsterdam wegwerkzaamheden kunnen plaatsvinden en de actuele situatie van deze routebeschrijving kan afwijken.

Route met het openbaar vervoer
Houd u er rekening mee dat er in Amsterdam wegwerkzaamheden kunnen plaatsvinden en de actuele situatie van deze routebeschrijving kan afwijken.

Vanaf station Amsterdam Centraal neemt u tram 17 richting ‘Osdorp Dijkgraafplein’ en stapt u uit bij halte ‘Elandsgracht’. Vanaf de halte loopt u in zuidwestelijke richting de brug over de Singelgracht. Nadat u de brug en het kruispunt bent overgestoken loopt u de Kinkerstraat in. Na 150 meter slaat u rechtsaf de Da Costastraat in. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk neemt u tram 19 richting ‘Diemen Sniep’ en stapt u uit bij halte ‘Elandsgracht’. Vanaf de halte loopt u in zuidwestelijke richting de brug over de Singelgracht. Nadat u de brug en het kruispunt bent overgestoken loopt u de Kinkerstraat in. Na 150 meter slaat u rechtsaf de Da Costastraat in. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Lelylaan neemt u tram 17 richting ‘Centraal Station’ en stapt u uit bij halte ‘Bilderdijkstraat’. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Muiderpoort neemt u tram 3 richting ‘Westergasfabriek’ en stapt u uit bij halte ‘Kinkerstraat’. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Zuid neemt u tram 5 richting ‘Jordaan’ en stapt u uit bij halte ‘Elandsgracht’. Vanaf de halte loopt u in zuidwestelijke richting de brug over de Singelgracht. Nadat u de brug en het kruispunt bent overgestoken loopt u de Kinkerstraat in. Na 150 meter slaat u rechtsaf de Da Costastraat in. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Maandag
Diner – 17:30 – 21:30 uur. Wij ontvangen u graag voor 19.00 uur.

Dinsdag t/m vrijdag
Lunch – 12:00 -14:30 uur. Wij ontvangen u graag voor 13.00 uur.
Diner -17:30 -21:30 uur Wij ontvangen u graag voor 19.00 uur.

Zaterdag en Zondag
In de weekenden zijn wij gesloten.

Afwijkende Openingstijden

Op de onderstaande dagen is ons restaurant gesloten.

Vakantiesluitingen 2023 – 2024
– 23 december 2023 t/m 7 januari 2024
– 17 t/m 25 februari 2024
– 29 maart t/m 1 april 2024
– 29 april t/m 5 mei 2024
– 9 en 10 mei 2024
– 20 mei 2024

Overige sluitingsdagen 2023-2024
– 22 november
– 27 november
– 30 november
– 7 december
– 22 december
– 8 t/m 11 januari

3 reacties op “Restaurant Warmoes

  1. Pingback: Terugblik «

  2. Pingback: Wijnbloggersdag 2013 | Tantalos

  3. Pingback: “Iedereen is verantwoordelijk in een restaurant” | KookRoom

Reacties zijn gesloten.