Geachte gast,
De praktijklessen in Restaurant Elements zijn voor dit schooljaar alweer voorbij. Wij danken u hartelijk voor de bezoeken aan ons lesrestaurant. Onze studenten gaan zich nu opmaken voor de diploma-uitreikingen en daarna volgt een welverdiende zomervakantie.
Vanaf maandag 5 september bent u weer van harte welkom, de menukaarten zijn hieronder al in te zien en de reserveringslijn staat open!
In de maand september zijn we helaas slechts op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend voor diner. Vanaf oktober zijn wij geopend voor lunch van dinsdag t/m vrijdag en voor diner van maandag tot en met vrijdag.
Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 12:30 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 18:30 uur.
Wij raden u aan om via de reserveringsbutton rechts onderaan deze pagina te reserveren om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties, themamenu’s en speciale evenementen? Vink dan tijdens het reserveren het hokje van de “nieuwsbrief” aan.
Graag tot ziens!
Team Elements
Werner Leenen | Remy Tolk | Yesse Zonneveld | Miguel de Paz
Lunchmenu woensdag 7 september t/m vrijdag 14 oktober
Tweegangen keuzemenu €13,75
Driegangen keuzemenu €16,75
Aanbevolen aperitief
Prosecco Drusian Superiore D.O.C.G. € 4,50
Oester Zeeuwse creuse €1,75 per stuk
Voorgerecht
Proeverij van de volgende gerechten:
Avocado en artisjok (V)
Amandelspongecake | olijfkruim | basilicummayonaise | zuurdesemcrostini
Ceviche
Baars | leche de tigre | maïs | rode ui | koriander | Spaanse peper
Vichyssoise (V)
Prei | komkommer | aardappel
Hoofdgerechten
Bloemkool (V)
Romanesco | pommes confit | hazelnoot | lavasolie
Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren
Kalfswang
Kalfsjus | pastinaak | venkel
Nagerechten
Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (€2,75 supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur
Crème brûlée (V)
Matcha | cocosijs
Griesmeelpap (V)
Aalbes | yoghurtcrunch | sorbetijs
(V) = Vegetarisch gerecht
Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart
Dinermenu woensdag 7 september t/m vrijdag 14 oktober
Driegangen keuzemenu €22,75
Viergangen keuzemenu €26,75
Aanbevolen aperitief
Prosecco Drusian Superiore D.O.C.G. €4,50
Oester Zeeuwse creuse €1,75 per stuk
Voorgerechten
Avocado en artisjok (V)
Amandelspongecake | olijfkruim | basilicummayonaise | zuurdesemcrostini
Ceviche
Baars | leche de tigre | maïs | rode ui | koriander | Spaanse peper
Vichyssoise (V)
Prei | komkommer | aardappel
Hoofdgerechten
Bloemkool (V)
Romanesco | pommes confit | hazelnoot | lavasolie
Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren
Kalfswang
Kalfsjus | pastinaak | venkel
Nagerechten
Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (€2,75 supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur
Crème brûlée (V)
Matcha | cocosijs
Griesmeelpap (V)
Aalbes | yoghurtcrunch | sorbetijs
(V) = Vegetarisch gerecht
Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart
Geachte gast,
Zoals u wellicht weet kunt u in Restaurant Elements altijd bij elke gang voor een vegetarische optie kiezen. Helaas zijn wij niet in staat veganistisch te koken voor u. Doordat de uitvoering volledig in handen is van studenten, kunnen wij uitsluitend de gerechten bereiden van de menukaart. Het weglaten van bepaalde ingrediënten vanwege een allergie behoort wel tot de mogelijkheid. Mocht u dus allergisch zijn voor een bepaald product geef dit dan aan bij de reservering. Bedankt voor uw begrip.
Team Restaurant Elements
Adres Restaurant Elements
Roelof Hartstraat 6-8,
1071 VH, AMSTERDAM
elements@rocva.nl
tel: 020-5791717
Openingstijden
Wij zijn geopend voor lunch van dinsdag t/m vrijdag en voor diner van maandag tot en met vrijdag.
Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 12:30 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 18:30 uur.
Reserveren kan via deze website of telefonisch tel: 020-5791717
Om de veiligheid van onze studenten te waarborgen kunt u alleen betalen met pin en creditcard.