U bent van harte welkom om te komen dineren in Restaurant Elements. De menu’s zijn hieronder in te zien en de reserveringslijn staat open! Wij raden u aan om via de reserveringsbutton rechts onderaan deze pagina te reserveren om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Als een datum of een tijdslot geblokkeerd is, dan betekent dat dat er op het gewenste moment geen plaats meer is. Reserveer alstublieft ruim op tijd, de diners raken snel volgeboekt. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties, themamenu’s en speciale evenementen? Vink dan tijdens het reserveren het hokje van de “nieuwsbrief” aan.
Lunchmenu;
Geopend voor de lunch op elke vrijdag.
2-gangen € 20,- 3-gangen € 23,50
(voorgerecht = proeverij van twee voorgerechten en de soep)
Dinermenu; van dinsdag t/m vrijdag, 3-gangen € 25,- 4-gangen € 28,50
(keuze uit; drie voorgerechten, twee tussengerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten)
Aanbevolen aperitief
Prosecco Drusian Superiore D.O.C.G. €5,-
Oester Zeeuwse creuse €2,- per stuk
Voorgerechten
Okonomiyaki (V)
Wasabi | shiso | bosui | sesam
Paling
Mousse | groene appel | kruidenvinagrette
Runderlende
Eendenlever | rode ui | port | zuurdesem
Tussengerecht
Bloemkool (V)
Crème | vadouvan | crème fraîche
Hoofdgerechten
Aubergine (V)
Tomaat, amandel, rode peper, gerookte knoflook
Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren
Lam
Rump | parelgort | oude kaas | tijm
Nagerechten
Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (€3,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur
Crème brûlée (V)
Citrus | rietsuiker | gekonfijte kumquat
Bread & butter (V)
Briochebrood, boter, vijg, vanille
(V) = Vegetarisch gerecht
Team Elements
Geachte gast, Zoals u wellicht weet kunt u in Restaurant Elements altijd bij elke gang voor een vegetarische optie kiezen. Helaas zijn wij niet in staat veganistisch te koken voor u. Doordat de uitvoering volledig in handen is van studenten, kunnen wij uitsluitend de gerechten bereiden van de menukaart. Het weglaten van bepaalde ingrediënten vanwege een allergie behoort wel tot de mogelijkheid. Mocht u dus allergisch zijn voor een bepaald product geef dit dan aan bij de reservering. Bedankt voor uw begrip. Team Restaurant Elements
Geachte gast,
In Restaurant Elements is het mogelijk om te dineren met groepen tot maximaal 10 personen. U kunt hiervoor gewoon online reserveren. Er hoeft geen vast menu besproken te worden aangezien u gewoon van de á la carte kaart mag bestellen. Wel horen wij het liefst een dag van te voren wat het uiteindelijke aantal zal zijn.
Mocht u toch met meer dan 10 gasten willen komen, dan verwijzen wij u graag naar onze collega’s van Brasserie ROCKS of Restaurant Warmoes.
Restaurant Elements
Roelof Hartstraat 6-8,
1071 VH, AMSTERDAM
020-5791717
elements@rocva.nl
Om een reservering te maken klikt u gemakkelijk op de reserveringsbutton rechtsonder op deze site. Ook grotere groepen zijn bij ons welkom! Voor groepen groter dan 9 personen verzoeken wij u contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Houd u er rekening mee dat wij per januari 2023 om veiligheidsredenen geen contante betalingen meer in ontvangst kunnen nemen.
Eet u of een van uw gasten vegetarisch of veganistisch? Wij ontvangen u graag! Alvast dank voor het doorgeven van uw voorkeuren bij het maken van uw reservering.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuws betreffende ons restaurant? Vink dan tijdens het reserveren het hokje van “Nieuwsbrief ontvangen” aan.
Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen!
Vriendelijke groeten,
Team Elements
Werner Leenen | Remy Tolk | Miguel de Paz
Restaurant Elements
Roelof Hartstraat 6-8,
1071 VH, AMSTERDAM
elements@rocva.nl
tel: 020-5791717
Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag voor diner, vrijdag ook voor de lunch. Ontvangst voor de lunch tussen 11:45 en 12:15 en voor diner tussen 18:00 en 18:30 uur. Reserveren kan via deze website of telefonisch tel: 020-5791717. Om de veiligheid van onze studenten te waarborgen kunt u alleen betalen met pin en creditcard.
Reacties zijn gesloten.
Pingback: Terugblik «