Geachte gast,
U bent weer van harte welkom om te komen lunchen of dineren in Restaurant Elements. Wij raden u aan om via de reserveringsbutton rechts onderaan deze pagina te reserveren om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties, themamenu’s en speciale evenementen? Vink dan tijdens het reserveren het hokje van de “nieuwsbrief” aan.
Onze openingstijden zijn enigszins aangepast:
Lunch: Woensdag en donderdag van 12:00 tot 15:00 (inloop tussen 12:00 en 12:30)
Diner: Woensdag t/m vrijdag van 18:00 tot 22:00 (inloop tussen 18:00 en 18:30)
Elements NIEUWS!
- Vanaf maandag 30 mei kunt u komen genieten van onze nieuwe menukaart met zomerse gerechten
De nieuwe menukaart is hieronder in te zien. - Lunch alleen nog maar op woensdag en donderdag, diner alleen nog maar van woensdag t/m vrijdag.
De Amsterdamse horeca draait weer op volle toeren en onze studenten zijn druk bezig om de gemiste stages in te halen. Dit heeft effect op het aantal studenten dat praktijklessen komt volgen in Restaurant Elements. Vrijdag 1 juli zal de laatste dag van dit schooljaar zijn dat Restaurant Elements geopend in voor externe gasten. - Nieuw meubilair in Restaurant Elements
Er zijn comfortabele banken geplaatst en alle tafels zijn vervangen. Vanwege leveringsproblemen laten de nieuwe stoelen nog even op zich wachten. Het laatste nieuws is dat ze op maandag 20 juni geleverd zullen worden.
Graag tot ziens!
Team Elements
Werner Leenen | Remy Tolk | Yesse Zonneveld | Miguel de Paz
Lunchmenu woensdag 1 juni t/m vrijdag 1 juli
Tweegangen keuzemenu € 13,75
Driegangen keuzemenu € 16,75
Aanbevolen aperitief
Prosecco Drusian Superiore D.O.C.G. € 4,50
Oester Zeeuwse creuse €1,75 per stuk
Voorgerecht
Proeverij van de volgende gerechten:
Watermeloen (V)
Tomaat | tofu | koriander | zuurdesemcrostini
Tataki
Zalm | ponzu gel | shiso blad | gerookte sesam | knoflookcrumble
Gazpacho (V)
Radijs | komkommer | basilicum
Hoofdgerechten
Asperges (V)
Hollandaise schuim | aardappel | salad pea | bieslookolie
Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren
Sukade
Zwarte knoflookjus | doperwt | pommes dauphine
*Side dish: witte asperges, vier stuks voor €6,-*
Nagerechten
Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (€2,75 supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur
Crème brûlée (V)
Gebrande suiker | yoghurtijs
Framboos (V)
Sesam | bloedzuring | crème patissiére | sorbetijs
(V) = Vegetarisch gerecht
Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart
Dinermenu maandag 30 mei t/m vrijdag 1 juli
Driegangen keuzemenu € 22,75
Viergangen keuzemenu € 26,75
Aanbevolen aperitief
Prosecco Drusian Superiore D.O.C.G. € 4,50
Oester Zeeuwse creuse €1,75 per stuk
Voorgerechten
Watermeloen (V)
Tomaat | tofu | koriander | zuurdesemcrostini
Tataki
Zalm | ponzu gel | shiso blad | gerookte sesam | knoflookcrumble
Gazpacho (V)
Radijs | komkommer | basilicum
Hoofdgerechten
Asperges (V)
Hollandaise schuim | aardappel | salad pea | bieslookolie
Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren
Sukade
Zwarte knoflookjus | doperwt | pommes dauphine
*Side dish: witte asperges, vier stuks voor €6,-*
Nagerechten
Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (€2,75 supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur
Crème brûlée (V)
Gebrande suiker | yoghurtijs
Framboos (V)
Sesam | bloedzuring | crème patissière | sorbetijs
(V) = Vegetarisch gerecht
Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart
Geachte gast,
Zoals u wellicht weet kunt u in Restaurant Elements altijd bij elke gang voor een vegetarische optie kiezen. Helaas zijn wij niet in staat veganistisch te koken voor u. Doordat de uitvoering volledig in handen is van studenten, kunnen wij uitsluitend de gerechten bereiden van de menukaart. Het weglaten van bepaalde ingrediënten vanwege een allergie behoort wel tot de mogelijkheid. Mocht u dus allergisch zijn voor een bepaald product geef dit dan aan bij de reservering. Bedankt voor uw begrip.
Team Restaurant Elements
Adres Restaurant Elements
Roelof Hartstraat 6-8,
1071 VH, AMSTERDAM
elements@rocva.nl
tel: 020-5791717
Openingstijden
Wij zijn geopend voor lunch van woensdag t/m vrijdag en voor diner van maandag tot en met vrijdag.
Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 12:30 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 18:30 uur.
Reserveren kan via deze website of telefonisch tel: 020-5791717
Om de veiligheid van onze studenten te waarborgen kunt u alleen betalen met pin en creditcard.