Genieten in onze Brasserie

Brasserie ROCKS, in dit lesrestaurant kunt u genieten van mooie gerechten gebaseerd op de klassieke brasseriestijl. Tijdens de lunch (maandag t/m vrijdag) kunt van onze a la carte kaart bestellen: van clubsandwich tot soep.

Op dinsdag tot en met donderdag kunt u a la carte dineren in de Brasserie. Op vrijdagavond serveren we tijdens het diner een (vast) Chefs menu serveren van 3 (€ 19,50) of 4 gangen (€ 22,50), vegetarische optie is mogelijk. Stadspas* welkom! Graag verzoeken wij u om uw stadspas te tonen bij het vragen van de rekening.

*de stadspas is niet geldig op het ontbijt, examens of bij speciale acties

Wij zijn weer geopend voor lunch en diner
(maandag diner gesloten)

Valentijnsdag

Op 14 februari serveren wij een mooi Valentijn menu!

Valentijn

Openingstijden

Adres Brasserie ROCKS

Da Costastraat 64,1053 ZP Amsterdam

Openingstijden (onder normale omstandigheden)

U bent welkom voor de lunch vanaf 11:30 tot 13:15 uur. U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur. In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting. Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn? Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 5791666.

Bereikbaarheid

Adres
Da Costastraat 641053 ZP Amsterdam

Route met de auto
Als u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren! U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf station Amsterdam Centraal neemt u tram 17 richting ‘Osdorp Dijkgraafplein’ en stapt u uit bij halte Kinkerstraat. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk neemt u tram 19 richting ‘Diemen Sniep’ en stapt u uit bij halte Elandsgracht. Vanaf de halte loopt u in zuidwestelijke richting de brug over de Singelgracht. Nadat u de brug en het kruispunt bent overgestoken loopt u de Kinkerstraat in. Na 150 meter slaat u rechtsaf de Da Costastraat in. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Lelylaan neemt u tram 17 richting ‘Centraal Station’ en stapt u uit bij halte Kinkerstraat. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Muiderpoort neemt u tram 3 richting ‘Westergasfabriek’ en stapt u uit bij halte Kinkerstraat. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Zuid neemt u tram 5 richting ‘Jordaan’ en stapt u uit bij halte Elandsgracht. Vanaf de halte loopt u in zuidwestelijke richting de brug over de Singelgracht. Nadat u de brug en het kruispunt bent overgestoken loopt u de Kinkerstraat in. Na 150 meter slaat u rechtsaf de Da Costastraat in. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Wijzigingen

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 5791666.