Klassiek genieten in onze Brasserie

Brasserie ROCKS biedt gasten een plek om even te relaxen en los te komen van de dagelijkse beslommeringen. In dit lesrestaurant kunt u genieten van gezonde en veelal lokale en biologische ingrediënten, door onze studenten samengesteld tot bijzondere gerechten. Stadspas* welkom! Graag verzoeken wij u om uw stadspas te tonen bij het vragen van de rekening.

*de stadspas is niet geldig op het ontbijt, examens of bij speciale acties

Vanaf dinsdag 4-oktober 2022 weer geopend voor lunch en diner
(maandag lunch gesloten)

Nieuw Meubilair

Brasserie Rocks is opgefrist met nieuw meubilair. Zo hebben we nu ook hoge tafels aan het raam om met contact met buiten te hebben en om op een informele manier de lunchen en diner, of om gewoon een lekker kop koffie te genieten. Daarnaast hebben wij nu ok een ronde tafel voor maximaal 5 personen en de mogelijkheid om aan de bar te lunchen of dineren. U kunt bij uw reservering een voorkeur voor een tafel aangeven. Echter kunnen wij niet garanderen dat wij elke wens kunnen honoreren.

Lunch en Diner vanaf 4 oktober

Vanaf 4 oktober 2022 opent “Brasserie Rocks” de deuren weer voor lunch & diner. Tot die tijd krijgen onze studenten instructielessen om om u hierna te kunnen ontvangen.

LUNCHKAART 

en

DINERKAART

klik hier voor de WIJNKAART 

Openingstijden

Adres Brasserie ROCKS

Da Costastraat 64,1053 ZP Amsterdam

Openingstijden (onder normale omstandigheden)

U bent welkom voor  het ontbijt tussen 9:30 en 11:30 uur en lunch vanaf 11:30 tot 13:30 uur. U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur. In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting. Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn? Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 5791666.

Bereikbaarheid

AdresDa Costastraat 641053 ZP AmsterdamRoute met de autoAls u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.Route met het openbaar vervoerVanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 5791666.