Menu blok 3 Rocks

You are what you eat. So they say!

Brasserie ROCKS biedt gasten een plek om even te relaxen en los te komen van de dagelijkse beslommeringen. In dit lesrestaurant kunt u genieten van gezonde en veelal biologische ingrediënten, door onze studenten samengesteld tot bijzondere gerechten. Stadspas welkom! Graag verzoeken wij u om uw stadspas te tonen bij het vragen van de rekening.

Corona Update:

Vanwege de huidige Covid-19 situatie is het restaurant helaas gesloten.

Dit schooljaar TOCH NOG open!!!!!!

Brasserie Rocks was vanwege de maatregelen van het kabinet omtrent Covid-19 gesloten, maar we hebben goed nieuws!!!. Inmiddels is er goed bericht gekomen voor de horeca, dat deze haar deuren weer mag openen om gasten te ontvangen voor op het terras, maar nu ook voor binnen. En daarom willen we u graag weer ontvangen op een aantal data. Op deze dagen hebben onze studenten examens en we willen dit echt doen laten lijken door echte gasten te verwelkomen.

Tijdens dit examen serveren wij een prachtig 3-gangen menu voor slechts €10,-

Aperitief:

Kir Royale
(+2,50)
Crème de Cassis – Mousserende wijn

Voorgerecht:

Getrancheerde zalm aan tafel (door de bediening) – cocktailsaus – frisée

Hoofdgerecht:

Quiche met groene asperges – salade met kippendijen – vinaigrette

Nagerecht:

Bosvruchten yoghurtbavaroise – suikerschelp

De dagen dat wij u graag willen ontvangen zijn: 
Dinsdag 22 juni en 29 juni
Woensdag 23 juni
Donderdag 24 juni en 1 juli
Vrijdag 25 juni
 
Alle dagen is reserveren mogelijk om 18 uur 

Dit examenmenu serveren wij in Brasserie Rocks en in de Dinnerclub. Mocht het ene restaurant vol zitten, dan kunt u het wellicht bij de ander proberen.

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Tot zeer snel bij ons in het restaurant!

Met vriendelijke groet,
Team Rocks

Openingstijden

Adres Brasserie ROCKS

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 11:30 – 14:00 uur. Inloop van 11:30 tot 13:00 uur
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Bereikbaarheid

Adres
Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Route met de auto
Als u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!

U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.