Klassiek genieten in onze Brasserie

Brasserie ROCKS biedt gasten een plek om even te relaxen en los te komen van de dagelijkse beslommeringen. In dit lesrestaurant kunt u genieten van gezonde en veelal lokale en biologische ingrediënten, door onze studenten samengesteld tot bijzondere gerechten. Stadspas welkom! Graag verzoeken wij u om uw stadspas te tonen bij het vragen van de rekening.

Kerst Lunch 6-12 t/m 17-12

Gezien de huidige COVID ontwikkelingen serveren wij helaas geen diner.
Wel bent u van harte welkom om een 3 Gangen Kerstlunch bij ons te nuttigen.

3 Gangen Kerslunch
€ 15,- 

Bisque van rivierkreeft
***
Hertenbiefstuk met een saus van kruidkoek
***
Petit Grand Dessert – proeverij van zoete zaligheden

*Dieetwensen en allergenen ten alle tijden bij de reservering vermelden. Helaas zijn wij niet in staat veganistisch te koken voor u, wel vegetarisch. Doordat de uitvoering volledig in handen is van studenten, kunnen wij uitsluitend de gerechten bereiden van het Kerstmenu. Het weglaten van bepaalde ingrediënten vanwege een allergie behoort wel tot de mogelijkheid. Mocht u dus allergisch zijn voor een bepaald product geef dit dan aan bij de reservering.

Op de lunch zelf kunnen wij helaas geen wijzigingen meer doorvoeren.

Lunchkaart

Brasserie Rocks is weer open voor een klein ontbijtje, lunch en take away.

Download hier onze Lunchkaart

DAGKAART

___________________________________________________________________

Petit Déjeuner
Klein ontbijtje
(van 9:30 tot 11:30 te bestellen)
Croissant of pain au chocolat | yoghurt met homemade granola
en vers fruit | verse jus d’orange | koffie naar keuze
€ 3,50

Lunchkaart
(van 11:30 tot 13:30 te bestellen)
___________________________________________________________________

Pompoensoep

crumble | brood met boter
€3,50

Soep van de week
wekelijks wisselend
brood met boter
€ 3,50

Vloerbrood Vitello Tonato
kappertjes | tonijnmayonaise
wit of bruin brood
€ 4,50

Tartaar van rode biet
biet | vinaigrette | toast | geitenkaas
€ 4,50

Herfstsalade
geroosterde herfstgroente vinaigrette | toast
€ 4,50

Kroketjes
huisgemaakt | wit of bruin brood
€ 4,50

Triple Croque Madame
ham & kaas | Bechamel | spiegelei | 3-laags
€ 4,50

Rocks Burger
brioche bol | rund | Provolone kaas
€ 6,50

Cheesecake
roomijs | slagroom
€ 3,50

Take Away vanaf 30 november

 

Bekijk hier het TAKE AWAY MENU

Bekijk hier het borrel menu van de TAKE AWAY SHOP

Scan de QR code om uw take away bestelling te plaatsen. Afhalen kan vanaf 16:00 tot 19:00 in de Lobby van Da Costastraat 64. Naast een 3-gangen menu kunt u heerlijke flessen wijn, speciaal bieren en huisgemaakte tapenades, U kunt ook op de QR code klikken vervolgens deze WEB-CODE invullen om in onze bestelomgeving te komen: 1748KJW

Coronatoegangsbewijs

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september 2021 hebben ook alle lesrestaurants van het ROC van Amsterdam te maken met het coronatoegangsbewijs. Het gebruik van het coronatoegangsbewijs is verplicht. Het is dus niet toegestaan om alternatieve regels toe te passen, door bijvoorbeeld te werken met afstandsnormen. Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testen voor toegang.

Om toegang te krijgen tot de lesrestaurants dienen de docenten het coronatoegangsbewijs te scannen en het ID bewijs van de bezoeker te vergelijken met de gegevens van de scan. Aan een persoon mag toegang verleend worden als: de scanner groen kleurt; het ID overeenkomt; en de bezoeker geen corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Hoe werkt het controleren van bezoekers?

Een coronatoegangsbewijs-controle gebeurt door met de CoronaCheck Scanner-app de QR-code van het coronatoegangsbewijs te scannen (deze kan zowel op papier als digitaal getoond worden). Bij een groen scherm volgt een controle van het legitimatiebewijs en eventueel controle van de reservering. Daarna mag de bezoeker toegelaten worden. Bij een rood scherm mag de bezoeker helaas niet toegelaten worden.

Openingstijden

Adres Brasserie ROCKS

Da Costastraat 64

1053 ZP Amsterdam

Openingstijden (onder normale omstandigheden)

U bent welkom voor  het ontbijt tussen 9:30 en 11:30 uur en lunch vanaf 11:30 tot 13:30 uur. U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur. In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting. Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn? Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 7284600.

Bereikbaarheid

AdresDa Costastraat 641053 ZP AmsterdamRoute met de autoAls u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.Route met het openbaar vervoerVanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 7284600.