Genieten in onze Brasserie

Brasserie ROCKS, in dit lesrestaurant kunt u genieten van mooie gerechten gebaseerd op de klassieke brasseriestijl. Tijdens de lunch (maandag t/m vrijdag) kunt van onze a la carte kaart bestellen: van clubsandwich tot soep.

Op maandag tot en met vrijdag kunt u a la carte dineren in de Brasserie. Op vrijdagavond serveren we tijdens het diner een (vast) Chefs menu van 3 (€ 19,50) of 4 gangen (€ 23,-), vegetarische optie is mogelijk. Stadspas* welkom! Graag verzoeken wij u om uw stadspas te tonen bij het vragen van de rekening.

Wij zijn geopend voor lunch en diner
(dinsdag diner gesloten)

 

Menukaarten vanaf 8 mei

LUNCHKAART ROCKS
DINERKAART
WIJNKAART 

DINER OP VRIJDAG
Op vrijdag hanteren wij een aangepast diner menu. Wij serveren u een 3 of 4 gangen menu bestaande uit:

Voorgerecht vis***Soep***Hoofdgerecht vlees***Nagerecht

Menu prijzen:
3- Gangen: € 19,50
4- Gangen: € 23,-

*vegetarische dieetwensen ten alle tijden vooraf melden.

Openingstijden

Adres Brasserie ROCKS

Da Costastraat 64,1053 ZP Amsterdam

Openingstijden (onder normale omstandigheden)

U bent welkom voor de lunch vanaf 11:30 tot 13:15 uur. U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur. In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting. Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn? Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 5791666.

Bereikbaarheid

AdresDa Costastraat 641053 ZP AmsterdamRoute met de autoAls u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren! U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.Route met het openbaar vervoerVanaf station Amsterdam Centraal neemt u tram 17 richting ‘Osdorp Dijkgraafplein’ en stapt u uit bij halte Kinkerstraat. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.Vanaf station Amsterdam Sloterdijk neemt u tram 19 richting ‘Diemen Sniep’ en stapt u uit bij halte Elandsgracht. Vanaf de halte loopt u in zuidwestelijke richting de brug over de Singelgracht. Nadat u de brug en het kruispunt bent overgestoken loopt u de Kinkerstraat in. Na 150 meter slaat u rechtsaf de Da Costastraat in. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.Vanaf station Amsterdam Lelylaan neemt u tram 17 richting ‘Centraal Station’ en stapt u uit bij halte Kinkerstraat. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.Vanaf station Amsterdam Muiderpoort neemt u tram 3 richting ‘Westergasfabriek’ en stapt u uit bij halte Kinkerstraat. Vanaf de halte loopt u 200 meter in noordoostelijke richting, waarna u linksaf de Da Costastraat inslaat. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.Vanaf station Amsterdam Zuid neemt u tram 5 richting ‘Jordaan’ en stapt u uit bij halte Elandsgracht. Vanaf de halte loopt u in zuidwestelijke richting de brug over de Singelgracht. Nadat u de brug en het kruispunt bent overgestoken loopt u de Kinkerstraat in. Na 150 meter slaat u rechtsaf de Da Costastraat in. U vindt onze hotelschool na 50 meter aan de linkerkant.

Wijzigingen

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 5791666.