Klassieke Franse basis met een trendy inslag

Het restaurant op de eerste etage heeft een eigentijdse stijl en een capaciteit van 40 zitplaatsen. De aangrenzende ruimte, “Heerenkamer” kan gekoppeld worden met het restaurant en biedt op deze wijze plaats aan maximaal 80 gasten. Deze ruimte kan ook gereserveerd worden als private diningroom of als locatie voor vergaderingen.

De drie-gangen lunches en vier-gangen diners die onze deelnemers voor u koken én serveren, hebben een klassieke Franse basis met een trendy inslag. Zo sluit de beroepspraktijkvorming op school goed aan bij het bedrijfsleven.

3-gangen lunch € 12,50, 3-gangen diner € 17,50, 4-gangen diner € 19,50

 

Lunch vanaf maandag 1 mei t/m woensdag 24 mei 2017

Lunchgerecht
Maaltijdsalade van de dag (geserveerd met brood en boter)   € 5,50

Soep
Lichtgebonden soep van asperges met gerookte paling      € 4,00

Hoofdgerechten
Rouleau van zalm en asperges met een bieslooksaus*       € 7,00
Asperges a la Flamande*      € 7,00
*De hoofdgerechten worden geserveerd met seizoengebonden garnituur

Nagerechten
Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle     € 6,00                                                                                  Aardbeien Romanoff     € 4,00

Supplementprijs voor kaas € 2,00
***

Lunch vanaf maandag 29 mei t/m vrijdag 16 juni 2017

Lunchgerecht
Maaltijdsalade van de dag (geserveerd met brood en boter)   € 5,50

Soep
Bouillabaisse  (Franse vissoep)         € 4,00

Hoofdgerechten*
Vis van de dag en papillotte               € 7,00
USa sukade met Bearnaisesaus        € 7,00
*De hoofdgerechten worden geserveerd met seizoengebonden garnituur

Nagerechten
Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle          € 6,00

Grand Dessert                                                         € 4,00

Supplementprijs voor kaas € 2,00

 

Diner vanaf maandag 1 mei t/m woensdag 24 mei 2017

Voorgerechten

Salade van groene en witte asperges met hazelnotendressing en Tete de Moine

of

Vitello Tonato met groene asperges

Soep

Lichtgebonden soep van asperges met gerookte paling

 

Hoofdgerechten

Rouleau van zalm en asperges met een bieslooksaus*

of

Asperges a la Flamande*  

*De hoofdgerechten worden geserveerd met seizoengebonden garnituur

 

Nagerechten

Keuze van de kaaswagen (supplement € 2,-)

of

Aardbeien Romanoff

***

Diner vanaf maandag 29 mei t/m vrijdag 16 juni 2017

Voorgerechten

Terrine van pulpo

of

Salade caprese altrimenti

Soep

Bouillabaisse (Franse vissoep)

Hoofdgerechten*

Vis van de dag en papillotte 

of

USA sukade met Bearnaisesaus 

Nagerechten

Kaasselectie van Bourgondisch lifestyle  (supplement € 2,00)                 

Of

Grand Dessert

*De hoofdgerechten worden geserveerd met  seizoensgebonden garnituur

Direct reserveren