Klassieke Franse basis met een trendy inslag

Het restaurant op de eerste etage heeft een eigentijdse stijl en een capaciteit van 40 zitplaatsen. De aangrenzende ruimte, “Heerenkamer” kan gekoppeld worden met het restaurant en biedt op deze wijze plaats aan maximaal 80 gasten. Deze ruimte kan ook gereserveerd worden als private diningroom of als locatie voor vergaderingen.

De drie-gangen lunches en vier-gangen diners die onze deelnemers voor u koken én serveren, hebben een klassieke Franse basis met een trendy inslag. Zo sluit de beroepspraktijkvorming op school goed aan bij het bedrijfsleven.

LUNCH vanaf 5 februari 2018

 

Voorgerechten

Mousse van paling met komkommer en appel

~

Harira met lamsvlees

(dit gerecht kan ook vegetarisch geserveerd worden)

***

Hoofdgerechten

Ravioli gevuld met ricotta geserveerd met postelein en Parmezaanse kaas

(vegetarisch)

~

Vis van het seizoen met gekonfijte zuurkool en mosterdsaus

~

Tajine van piepkuiken

(groenten, couscous, munt en koriander)

***

Nagerechten

Kaasassortiment

 (supplementprijs € 2,00)

~

Grand dessert

 

***

 PRIJZEN

Menu 2-gangen € 10,00

Menu 3-gangen € 12,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

Allergeneninformatie op aanvraag beschikbaar

DINER vanaf 5 februari 2018

 

Voorgerechten

Mousse van paling met komkommer en appel

~

Terrine van kaas met een basilicumolie

 

***

Tussengerecht

Harira met lamsvlees

(dit gerecht kan ook vegetarisch geserveerd worden)

 

***

Hoofdgerechten

Ravioli gevuld met ricotta geserveerd met postelein en Parmezaanse kaas

(vegetarisch)

~

Vis van het seizoen met gekonfijte zuurkool en een mosterdsaus

~

Tajine van piepkuiken

(groenten, couscous, munt en koriander)

 

***

Nagerechten

Kaasassortiment

 (supplementprijs € 2,00)

~

Grand dessert

 

***

Menu 2-gangen € 12,50

Menu 3-gangen € 17,50

Menu 4-gangen € 19,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

***

BEGELEIDENDE WIJNEN

Wijn per glas  € 3,50

Wijnarrangement 3-gangen (3 glazen wijn) € 10,00

Wijnarrangement 4-gangen (4 glazen wijn) € 12,50

Jazz & Food 14 februari

Op 14 februari organiseert het ROCvA een speciale Jazz & Food avond met muzikale begeleiding van het  trio van het Conservatorium.

Marcello Cardillo (drums).

Reserveer snel (vol=vol)

Jazz & Food 26 april

Op 26 april organiseert het ROCvA een speciale Jazz & Food avond met muzikale begeleiding van trio Corona van het Conservatorium.

Reserveer snel (vol=vol)

Adres & openingstijden

Adres Dinnerclub

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 12:00 – 14:00 uur. Na 13:00 uur kunt u alleen kiezen voor 2 gangen.
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Na 19:00 uur kunt alleen kiezen voor 3 gangen.
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Direct reserveren