Klassieke Franse basis met een trendy inslag

Het restaurant op de eerste etage heeft een eigentijdse stijl en een capaciteit van 40 zitplaatsen. De aangrenzende ruimte, “Heerenkamer” kan gekoppeld worden met het restaurant en biedt op deze wijze plaats aan maximaal 80 gasten. Deze ruimte kan ook gereserveerd worden als private diningroom of als locatie voor vergaderingen.

De drie-gangen lunches en vier-gangen diners die onze deelnemers voor u koken én serveren, hebben een klassieke Franse basis met een trendy inslag. Zo sluit de beroepspraktijkvorming op school goed aan bij het bedrijfsleven.

LUNCH vanaf 23 april 2018

 

Voorgerechten

Salade van groene en witte asperges, hazelnotendressing en Tête de Moine

(vegetarisch)

~

Lichtgebonden soep van Hollandse asperges met paling

(dit gerecht kan ook vegetarisch geserveerd worden)

***

Hoofdgerechten

Rouleau van zalm, asperges en een bieslooksaus

~

Asperges à la Flamande

(dit gerecht kan ook vegetarisch geserveerd worden)

 

***

Nagerechten

Kaasassortiment 

 (supplementprijs €2.00)

~

Aardbeien Romanoff 

(tafelbereiding)

***

 PRIJZEN

Menu 2-gangen € 10,00

Menu 3-gangen € 12,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

Allergeneninformatie op aanvraag beschikbaar

DINER vanaf 23 april 2018

 

Voorgerechten

Salade van groene en witte asperges, hazelnotendressing en Tête de Moine

(vegetarisch)

~

Vitello Tonato met groene asperges

***

Tussengerecht

Lichtgebonden soep van Hollandse asperges met paling

(kan ook vegetarisch geserveerd worden)

***

Hoofdgerechten

Rouleau van zalm, asperges en een bieslooksaus

~

Asperges à la Flamande

(kan ook vegetarisch geserveerd worden)

***

Nagerechten

Kaasassortiment 

 (supplementprijs  €2.00)

~

Aardbeien Romanoff 

~

Tuile met seizoensfruit 

***

Menu 2-gangen € 12,50

Menu 3-gangen € 17,50

Menu 4-gangen € 19,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

***

BEGELEIDENDE WIJNEN

Wijn per glas  € 3,50

Wijnarrangement 3-gangen (3 glazen wijn) € 10,00

Wijnarrangement 4-gangen (4 glazen wijn) € 12,50

Jazz & Food 26 april

Op 26 april organiseert het ROCvA een speciale Jazz & Food avond met muzikale begeleiding van trio Corona van het Conservatorium.

Reserveer snel (vol=vol)

Adres & openingstijden

Adres Dinnerclub

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 12:00 – 14:00 uur. Na 13:00 uur kunt u alleen kiezen voor 2 gangen.
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Na 19:00 uur kunt alleen kiezen voor 3 gangen.
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Direct reserveren