Klassieke Franse basis met een trendy inslag

Het restaurant op de eerste etage heeft een eigentijdse stijl en een capaciteit van 40 zitplaatsen. De aangrenzende ruimte, “Heerenkamer” kan gekoppeld worden met het restaurant en biedt op deze wijze plaats aan maximaal 80 gasten. Deze ruimte kan ook gereserveerd worden als private diningroom of als locatie voor vergaderingen.

De drie-gangen lunches en vier-gangen diners die onze deelnemers voor u koken én serveren, hebben een klassieke Franse basis met een trendy inslag. Zo sluit de beroepspraktijkvorming op school goed aan bij het bedrijfsleven.

LUNCH januari 2018

In de periode 15 t/m 25 januari 2018 vinden er blokopdrachten in de lesrestaurants plaats. Als er een blokopdracht plaatsvindt worden er andere gerechten en menu’s geserveerd. De invulling van deze menu’s kunnen niet van tevoren worden doorgegeven.

Bij de reservering kan er gevraagd worden of op de betreffende dag een uitvoering van een blokopdracht is.

Voorgerechten

Roerei met gerookte zalm en truffel geserveerd met chips van augurk en aubergine

~

Preisoep met uitgebakken Italiaanse ham en croutons

(dit gerecht kan ook vegetarisch geserveerd worden)

***

Hoofdgerechten

Spinazietaart met taugéspaghetti

~

Op de huid gebakken zeebaars, rucolastamppot en een amandel-limoenbeurreblanc

~

Runderribeye van de gril met beurre maître d’hotel en aardappelgratin

***

Nagerechten

Kaasassortiment

(Supplementprijs € 2,00)

~

Brusselvlaai met advocaat en mokkaroomijs

***

 PRIJZEN

Menu 2-gangen € 10,00

Menu 3-gangen € 12,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

Allergeneninformatie op aanvraag beschikbaar

DINER januari 2018

In de periode 15 t/m 25 januari 2018 vinden er blokopdrachten in de lesrestaurants plaats. Als er een blokopdracht plaatsvindt worden er andere gerechten en menu’s geserveerd. De invulling van deze menu’s kunnen niet van tevoren worden doorgegeven.
Bij de reservering kan er gevraagd worden of op de betreffende dag een uitvoering van een blokopdracht is.

Voorgerechten

Roerei met gerookte zalm en truffel geserveerd met chips van augurk en aubergine

~

Gerookte eendenborst met een salade van rode kool en gember

***

Tussengerecht

Preisoep met uitgebakken Italiaanse ham en croutons

***

Hoofdgerechten

Spinazietaart met taugéspaghetti

(vegetarisch)

~

Op de huid gebakken zeebaars, rucolastamppot en een amandel-limoenbeurreblanc

~

Runderribeye van de gril met beurre maître d’hotel en aardappelgratin

***

Nagerechten

Kaasassortiment

(supplementprijs € 2,00)

~

Carrot cake met clotted cream en een rozijnensaus

~

Brusselvlaai met advocaat en mokkaroomijs

***

Menu 2-gangen € 12,50

Menu 3-gangen € 17,50

Menu 4-gangen € 19,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

***

BEGELEIDENDE WIJNEN

Wijn per glas  € 3,50

Wijnarrangement 3-gangen (3 glazen wijn) € 10,00

Wijnarrangement 4-gangen (4 glazen wijn) € 12,50

Jazz & Food 14 februari

Op 14 februari organiseert het ROCvA een speciale Jazz & Food avond met muzikale begeleiding van het Tommaso Perazzo Trio van het Conservatorium.

Tommaso Perazzo (piano), Kimon Karoutzos (bass) en

Marcello Cardillo (drums).

Reserveer snel (vol=vol)

Adres & openingstijden

Adres Dinnerclub

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 12:00 – 14:00 uur. Na 13:00 uur kunt u alleen kiezen voor 2 gangen.
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Na 19:00 uur kunt alleen kiezen voor 3 gangen.
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Direct reserveren