You are what you eat. So they say!

Brasserie ROCKS biedt gasten een plek om even te relaxen en los te komen van de dagelijkse beslommeringen. In dit lesrestaurant kunt u genieten van gezonde en veelal biologische ingrediënten, door onze deelnemers samengesteld tot bijzondere gerechten. Stadspas welkom!

Lunch à la carte

Diner 3 gangen € 15,00

Diner 4 gangen € 17,50

Heeft u een allergie, meld het ons!

Lunch, keuken open van 12:00 uur tot 13:15 uur

ROCKS LUNCH

MENU NA DE ZOMERVAKANTIE

 

Tartaar van biet met schapenkaascrème

Eitje met ansjovismayonaise geserveerd met aardappelsalade

Amsterdamse kippensoep

Mosterdsoep met Noord Afrikaanse specerijen

Hachee van oesterzwammen en knolselderij

Vis van de markt

Dubbeldoel steak met jus en friet

Kaas van de Lindenhoff

Perenbavarois met compote van gedroogde vijgen

Adres & openingstijden

Adres Brasserie ROCKS

Da Costastraat 641053 ZP Amsterdam

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 11:30 – 14:00 uur. Inloop van 11:30 tot 13:00 uur. U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur. In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting. Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn? Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Bereikbaarheid

Adres

Da Costastraat 64, 1053 ZP Amsterdam

Route met de auto

Als u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinameplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Postjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje.

De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren! U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf  de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.

Route met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in. Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in. Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn? Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Direct reserveren