You are what you eat. So they say!

Brasserie ROCKS biedt gasten een plek om even te relaxen en los te komen van de dagelijkse beslommeringen. In dit lesrestaurant kunt u genieten van gezonde en veelal biologische ingrediënten, door onze deelnemers samengesteld tot bijzondere gerechten. Stadspas welkom!

Lunch à la carte

Diner 3 gangen € 15,00
Diner 4 gangen € 17,50
Heeft u een allergie, meld het ons!

Lunch, keuken open van 12:00 uur tot 13:15 uur

Adres Brasserie ROCKS

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 11:30 – 14:00 uur. Inloop van 11:30 tot 13:00 uur
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Adres
Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Route met de auto
Als u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinameplein.

U neemt dan het vak voor linksaf.

U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg.
Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Postjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje.
De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!

U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Direct reserveren