Bereidingswijze Take Away

U heeft de maaltijd in huis! De laatste stap is het goed opwarmen zodat de kwaliteit niet verloren gaat. Hierbij vindt u de instructies die van toepassing zijn op de maaltijden.

Standaard Take Away

SOEP

Deze kunt u rustig opwarmen tot aan het kookpunt in een pan. Niet laten doorkoken.

MAALTIJDEN

Onze maaltijden worden (geseald) geleverd in een zogenaamde CPET verpakking. Deze verpakking kan tot 220 graden in de oven. En ze kunnen uitstekend in de vriezer tot – 40 graden.

Bereiding vanuit de koeling:

  • Magnetron, 750 watt, 2-3 minuten, prik met een vork wat gaatjes in het plastic
  • Oven, 130 graden = 20 minuten / 180 graden, 10 minuten

DESSERT

Deze is direct geschikt voor consumptie.

Menu ROC Take Away
Adres & openingstijden

Adres ROC TAKE AWAY

De maaltijden voor de take away kunnen worden opgehaald in onze Lobby op de Da Costastraat 64.

PICK UP POINT:

DI t/m VRIJ van 16.00 tot 19.00 uur.

Onze school heeft een ingang aan de Da Costastraat 64. In de ‘afhaalwinkel’ kunt u ook bijpassende dranken of andere spulletjes kopen. Deze extra artikelen kunnen alleen per pin worden betaald op locatie. 

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam
Tel: 020-579 16 66

Bestellen?

Voor ROC Take Away kunt u de QR scannen met uw mobiele telefoon. Dan krijgt u een link te zien waarop u kunt klikken waardoor u vervolgens in onze online bestelomgeving terecht komt.

Mocht het QR code scannen niet werken of niet lukken dan kunt u via deze link en deze code (1442VDV) ook via de computer bestellen.

Voor restaurant Elements kunt u bestellen via reserveren.

Hier kunt u ook gelijk het aantal boxen doorgeven (let op: één box is voor twee personen!). Tevens kunt u een tijdstip uitkiezen tussen 16:00 en 18:00 om de bestelling op te halen. Betalen mag met pin of creditcard.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666