DUTCH CUISINE

Restaurant Elements doet dit jaar weer mee aan Dutch Cuisine. Dit betekent dat alle gerechten met het Dutch Cuisine logo voor 100% van Nederlandse bodem komen.

Waarom Dutch Cuisine?
Omdat we duurzaam, lekker en gezond eten gemakkelijker en aantrekkelijker willen maken, omdat onze rijke Nederlandse eetcultuur een herwaardering verdient, omdat Dutch Cuisine als verbindende schakel de verduurzaming van de voedselconsumptie kan versnellen en last but not least omdat het goed is voor onze economie én voor de planeet.

We hebben voor u het mooiste Nederlandse kalfsvlees geselecteerd maar ook de beroemde Limburgse asperges en een selectie voortreffelijke boerenkazen ontbreken niet.

Team Elements wenst u een typisch Nederlandse culinaire avond toe waar uiteraard ook een Nederlandse wijn bij hoort van de veel geprezen Apostelhoeve.

KOM OOK EENS LUNCHEN IN RESTAURANT ELEMENTS!

Het lesrestaurant van de Hotelschool aan de Roelof Hartstraat 6-8 voert van maandag t/m vrijdag een maandelijks wisselende lunchkaart met klassieke gerechten tegen zeer schappelijke prijzen. Zowel het bereiden van de gerechten als de bediening in het restaurant worden volledig verzorgd door de studenten van de Middelbare Hotelschool (ROCvA).

Informeer ook eens naar de mogelijkheden om met grotere groepen bij ons te komen lunchen.
Ontvangst voor de lunch tussen 12:00 en 13:00 uur. Reserveren gewenst!

LUNCH maandag 8 april t/m vrijdag 10 mei

Lunchmenu maandag 8 april t/m vrijdag 10 mei

2-gangen keuzemenu €13,-
3-gangen keuzemenu € 16,-

Aperitief 

Prosecco + oester €5,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Voorgerecht

Proeverij van de volgende gerechten:

Ceviche (vis) of feta krokant (vegetarisch)
Komkommer | Radijs | rettich

Zwezerik (Dutch Cuisine)
Witte asperge | eidooiercrème | doperwt | anijs champignons

Aspergesoep (V) (Dutch Cuisine)
Met of zonder Hollandse garnalen | bieslook

Hoofdgerechten

Hollandse asperges (V) (Dutch Cuisine)
Hollandaise saus | 63 graden ei | peterseliekrieltjes

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Lamsnek (Dutch Cuisine)
Ingelegde citroen | bruine bloemkool | hummus

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge
(2,- supplement) (V) (Dutch Cuisine)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade (V)
Meringue | granola

Piña colada
Kokos sorbet | gemarineerde ananas | schuim van rum

 

Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart

Mocht u door omstandigheden later dan 13.00 uur arriveren dan behouden wij ons het recht voor om een gang te laten vervallen.

 

DINER maandag 8 april t/m vrijdag 10 mei

 

Dinermenu maandag 8 april t/m vrijdag 10 mei

3-gangen keuzemenu € 22,-
4- keuzemenu € 26,-

Aperitief 

Prosecco + oester €5,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Koude voorgerechten
Ceviche (vis) of feta krokant (vegetarisch)
Komkommer | radijs | rettich

Zwezerik
Witte asperge | eidooier | doperwten | anijs champignon

Warme voorgerechten

Aspergesoep (V)
Met of zonder Hollandse garnalen | bieslook

Ravioli
Gamba | seréh | gember | limoen | schaaldierenjus

Hoofdgerechten

Hollandse asperges (V)
Hollandaise saus | 63 graden ei | peterseliekrieltjes

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Lamsnek
Ingelegde citroen | bruine bloemkool | hummus

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge
(2,- supplement) (V)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade (V)
Meringue | granola

Piña colada
Kokos sorbet | gemarineerde ananas | schuim van rum

 

Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart

Mocht u door omstandigheden later dan 19.00 uur arriveren dan behouden wij ons het recht voor om een gang te laten vervallen.

 

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Elements

Roelof Hartstraat 6-8
1071 VH AMSTERDAM
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend voor lunch en diner van maandag tot en met vrijdag.

Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 13:00 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 19:00 uur.

Reserveren kan op werkdagen vanaf 09:00 uur: 020 – 579 17 17.

Betaling kan alleen met pin en creditcard, dit i.v.m. de veiligheid van de studenten.

 

Direct reserveren