KOM OOK EENS LUNCHEN IN RESTAURANT ELEMENTS!

Het lesrestaurant van de Hotelschool aan de Roelof Hartstraat 6-8 voert van maandag t/m vrijdag een maandelijks wisselende lunchkaart met klassieke gerechten tegen zeer schappelijke prijzen. Zowel het bereiden van de gerechten als de bediening in het restaurant worden volledig verzorgd door de studenten van de Middelbare Hotelschool (ROCvA).

Informeer ook eens naar de mogelijkheden om met grotere groepen bij ons te komen lunchen.
Ontvangst voor de lunch tussen 12:00 en 13:00 uur. Reserveren gewenst!

 

 

LUNCH maandag 11 maart t/m vrijdag 5 april

Lunchmenu dinsdag 11 maart t/m vrijdag 5 april

2-gangen keuzemenu €13,-
3-gangen keuzemenu € 16,-

Aperitief 

Prosecco + oester €5,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Voorgerecht

Plankje om te delen met:

Tomaten aspic
Old Amsterdamschuim | pistache

Kalfstartaar
Spekbokking | Amsterdams zuur | crostini

Linzensoep
Rode curry | feta kaas

Hoofdgerechten

Meiknol fondant
Geconfijte aardpeer | krokante lotuswortel | gerookte aardappelpuree

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren 

Eendenborst
Licor 43 | sinaasappel | pompoen | wortel

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade
Pistache | abrikoos | zelfgemaakt ijs

Cheesecake
Bastognekoek | vanille | rood fruit

 

Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart

Mocht u door omstandigheden later dan 13.00 uur arriveren dan behouden wij ons het recht voor om een gang te laten vervallen.

 

DINER maandag 11 maart t/m vrijdag 5 april

 

Dinermenu maandag 11 maart t/m vrijdag 5 april

3-gangen keuzemenu € 22,-
4- keuzemenu € 26,-

Aperitief 

Prosecco + oester €5,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Koude voorgerechten 

Tomaten aspic
Old Amsterdamschuim | pistache

Kalfstartaar
Spekbokking | Amsterdams zuur | crostini

Warme voorgerechten

Linzensoep
Rode curry | feta kaas 

Ravioli
Gamba | seréh | gember | limoen | schaaldierenjus

Hoofdgerechten

Meiknol fondant
Geconfijte aardpeer | krokante lotuswortel | gerookte aardappelpuree

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren 

Eendenborst
Licor 43 | sinaasappel | pompoen | wortel

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade
Pistache | abrikoos | zelfgemaakt ijs

Cheesecake
Bastognekoek | vanille | rood fruit

 

Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart

Mocht u door omstandigheden later dan 19.00 uur arriveren dan behouden wij ons het recht voor om een gang te laten vervallen.

 

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Elements

Roelof Hartstraat 6-8
1071 VH AMSTERDAM
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend voor lunch en diner van maandag tot en met vrijdag.

Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 13:00 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 19:00 uur.

Reserveren kan op werkdagen vanaf 09:00 uur: 020 – 579 17 17.

Betaling kan alleen met pin en creditcard, dit i.v.m. de veiligheid van de studenten.

 

Direct reserveren