CULINAIR LUNCHEN IN RESTAURANT ELEMENTS!

Restaurant Elements aan de Roelof Hartstraat 6-8 te Amsterdam, voert van maandag t/m vrijdag een maandelijks wisselende lunchkaart met klassieke gerechten voor zeer schappelijke prijzen. Wat kunt u verwachten? Fine dining en bij elke gang de keuze tussen: vis-, vlees of vegetarische gerechten. Het staat u vrij om 2- of 3-gangen van onze menukaart te kiezen. Voor een 2-gangenmenu rekenen wij slechts €13,- en voor het 3-gangenmenu €16,-. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om met grotere groepen bij ons te komen lunchen.

Ontvangst voor de lunch tussen 12:00 en 12:30 uur. Ontvangst voor diner tussen 18:00 en 18:30.

Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen!

 

LUNCH maandag 9 maart t/m vrijdag 3 april

Lunchmenu maandag 9 maart t/m vrijdag 3 april

Tweegangen keuzemenu €13,-
Driegangen keuzemenu €16,-

Aperitief

Prosecco + oester €6,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

 

Voorgerecht

Proeverij van de volgende gerechten:

Zalm
Dashi | mierikswortel | filodeeg

Kalfstartaar
Spekbokking | tafelzuur | haringkuit

Preisoep (V)
kappers | pompoenpitten

 

Hoofdgerechten

Knolselderij (V)
fondant | lotuswortel | aardpeer

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Baambrugs big
Gepofte knoflook | raapstelen | aardappelgarnituur

 

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (€2,50 supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Millefeuille (V)
Chocolade | hazelnoot | caramel

Piña colada (V)
Cocosijs | ananas | rum

 

DINER maandag 9 maart t/m vrijdag 3 april

 

Dinermenu maandag 9 maart t/m vrijdag 3 april

Driegangen keuzemenu € 22,-
Viergangen keuzemenu € 26,-

Aperitief 

Prosecco + oester €6,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

 

Koude voorgerechten

Zalm
Dashi | mierikswortel | filodeeg

Kalfstartaar
Spekbokking | tafelzuur | haringkuit

 

Warme voorgerechten

Preisoep (V)
kappers | pompoenpitten

Bouillabaisse
Bijvangst | rouille | kervel

 

Hoofdgerechten

Knolselderij (V)
fondant | lotuswortel | aardpeer

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Baambrugs big
Gepofte knoflook | raapstelen | aardappelgarnituur

 

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (€2,50 supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Millefeuille (V)
Chocolade | hazelnoot | caramel

Piña colada (V)
Cocosijs | ananas | rum

 

Dieetwensen en allergieën

Geachte gast,

Zoals u wellicht weet kunt u in Restaurant Elements altijd bij elke gang voor een vegetarische optie kiezen. Helaas zijn wij niet in staat veganistisch te koken voor u. Doordat de uitvoering volledig in handen is van studenten, kunnen wij uitsluitend de gerechten bereiden van de menukaart. Het weglaten van bepaalde ingrediënten vanwege een allergie behoort wel tot de mogelijkheid. Mocht u dus allergisch zijn voor een bepaald product geef dit dan aan bij de reservering.

Bedankt voor uw begrip.

Team Restaurant Elements

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Elements

Roelof Hartstraat 6-8
1071 VH AMSTERDAM
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend voor lunch en diner van maandag tot en met vrijdag.

Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 12:30 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 18:30 uur.

Reserveren kan op werkdagen vanaf 09:00 uur: 020 – 579 17 17.

Betaling kan alleen met pin en creditcard, dit i.v.m. de veiligheid van de studenten.