KOM OOK EENS LUNCHEN IN RESTAURANT ELEMENTS!

Het lesrestaurant van de Hotelschool aan de Roelof Hartstraat 6-8 voert van maandag t/m vrijdag een maandelijks wisselende lunchkaart met klassieke gerechten tegen zeer schappelijke prijzen. Zowel het bereiden van de gerechten als de bediening in het restaurant worden volledig verzorgd door de studenten van de Middelbare Hotelschool (ROCvA).

Informeer ook eens naar de mogelijkheden om met grotere groepen bij ons te komen lunchen.
Ontvangst voor de lunch tussen 12:00 en 13:00 uur. Reserveren gewenst!

 

LUNCH maandag 7 januari t/m vrijdag 25 januari

Lunchmenu maandag 7 januari t/m vrijdag 1 februari

2-gangen keuzemenu €12,50
3-gangen keuzemenu € 15,-

Voorgerecht

Plankje om te delen met:

Tataki
Zwaardvis | soja | rettich | wasabi

Pastrami
Eendenlever | zuurkool | brioche | geitenkaas

Bospaddenstoelen
Romige soep | Parmezaan krokant

Hoofdgerechten

Rouleau
Groene kool | taugé | cashewnoten | Hollandaise saus

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren 

Kalfswang
Knolselderij | beukenzwam | hazelnoot | winterpostelein

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Macaron
Rode biet | lemoncurd | stoofpeer | steranijs-kaneelijs

Scroppino
Citroensorbet | prosecco | wodka

 

Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart

Mocht u door omstandigheden later dan 13.00 uur arriveren dan behouden wij ons het recht voor om een gang te laten vervallen.

DINER maandag 7 januari tm vrijdag 25 januari

 

Dinermenu maandag 7 januari t/m vrijdag 1 februari

3-gangen keuzemenu € 21,-
4- keuzemenu € 24,50

Koude voorgerechten 

Tataki
Zwaardvis | soja | rettich | wasabi

Pastrami
Lever | zuurkool | brioche | geitenkaas

Warme voorgerechten

Bospaddenstoelen
Romige soep | Parmezaan krokant 

Aardpeer
Venkel | gepocheerd ei | aardappel krokant

Hoofdgerechten

Rouleau
Groene kool | taugé | cashewnoten | Hollandaise saus

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Kalfswang
Knolselderij | beukenzwam | hazelnoot | winterpostelein

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Mandarijn meringue
Harde Wener | mandarijncurd | meringue | limoencress

Scroppino
Citroensorbet | prosecco | wodka

 

Heeft u een allergie, meld het ons! Wij beschikken over een allergenen kaart

Mocht u door omstandigheden later dan 19.00 uur arriveren dan behouden wij ons het recht voor om een gang te laten vervallen.

 

 

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Elements

Roelof Hartstraat 6-8
1071 VH AMSTERDAM
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend voor lunch en diner van maandag tot en met vrijdag.

Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 13:00 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 19:00 uur.

Reserveren kan op werkdagen vanaf 09:00 uur: 020 – 579 17 17.

Betaling kan alleen met pin en creditcard, dit i.v.m. de veiligheid van de studenten.

 

Direct reserveren