CULINAIR LUNCHEN IN RESTAURANT ELEMENTS!

Restaurant Elements aan de Roelof Hartstraat 6-8 te Amsterdam, voert van maandag t/m vrijdag een maandelijks wisselende lunchkaart met klassieke gerechten voor zeer schappelijke prijzen. Wat kunt u verwachten? Fine dining en bij elke gang de keuze tussen: vis-, vlees of vegetarische gerechten. Het staat u vrij om 2- of 3-gangen van onze menukaart te kiezen. Voor een 2-gangenmenu rekenen wij slechts €13,- en voor het 3-gangenmenu €16,-. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om met grotere groepen bij ons te komen lunchen.

Ontvangst voor de lunch tussen 12:00 en 13:00 uur. Ontvangst voor diner tussen 18:00 en 19:00.

KOM GENIETEN VAN HET KERSTMENU IN RESTAURANT ELEMENTS!
Vanaf maandag 9 december t/m woensdag 18 december voeren wij zoals elk jaar weer een 4-gangen kerstlunch en een 5-gangen kerstdiner. Uiteraard is er voor elk vlees- of visgerecht ook een vegetarisch alternatief.

Ontvangst voor het 4- of 5-gangen kerstmenu: lunch tussen 12:00 en 12:30, diner tussen 18:00 en 18:30.
Reserveren gewenst: www.heerlijkamsterdam.nl of tel.: 0205791717.

****HELAAS, ALLE KERSTDINERS ZIJN REEDS VOLGEBOEKT. ER IS WEL NOG PLAATS VOOR DE KERSTLUNCHES****

Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen!

[/accordion-item]
***Kerstmenu*** maandag 9 december tm woensdag 18 december

Kerstmenu maandag 9 december t/m vrijdag 18 december

Viergangen lunch € 24,-
Vijfgangen diner € 36,-

Aperitief 

Prosecco + oester €6,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Voorgerecht

Zeeduivel | oester | framboos | aardappelkrokant | zeekraal

Tussengerecht

Knolselderij | zwarte look | aardpeer | ponzu-Hollandaise

Hoofdgerecht

Rund | geitenkaas | truffel | polenta

Pré dessert

Crème brûlée | foie de canard | groene appel | kers

Nagerecht

  Stoofpeer | meringue | biet | chocolade | speculaas

Lunchmenu maandag 6 januari t/m vrijdag 31 januari

Tweegangen keuzemenu €13,-
Driegangen keuzemenu €16,-

Aperitief

Prosecco + oester €6,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Voorgerecht

Proeverij van de volgende gerechten:

Kreeft en pulpo
Grapefruit | avocado | haringkuit | yuzugel

Filet Americain
Hert | kappertjes | truffelmayonaise | pompoen | paddenstoelen

Borsjt (V)
Rode biet | crème fraîche | dille

Hoofdgerechten 

Bloemkool (V)
Geitenkaas | violetmosterd | Hollandaise saus | hazelnoot

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Fazant
Morille | aardappel | zuurkool | eendenlever

Nagerechten 

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade dessert (V)*
Verschillende bereidingen van chocolade

Hangop (V)*
Panna cotta | yoghurtijs | sereh | 5-spices

DINER maandag 11 november t/m vrijdag 6 december

Dinermenu maandag 11 november t/m vrijdag 6 december

Driegangen keuzemenu € 22,-
Viergangen keuzemenu € 26,-

Aperitief 

Prosecco + oester €6,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Koude voorgerechten

Kreeft en pulpo
Grapefruit | avocado | haringkuit | yuzugel

Filet Americain
Hert | kappertjes | truffelmayonaise | pompoen | paddenstoelen

Warme voorgerechten

Borsjt (V)
Rode biet | crème fraîche | dille

Risotto (V)
Alkmaars gort | spruitenblad | Remeker ryp

Hoofdgerechten 

Bloemkool (V)
Geitenkaas | violetmosterd | Hollandaise saus | hazelnoot

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Fazant
Morille | aardappel | zuurkool | eendenlever

Nagerechten 

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade dessert (V)*
Verschillende bereidingen van chocolade

Hangop (V)*
Panna cotta | yoghurtijs | sereh | 5-spices

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Elements

Roelof Hartstraat 6-8
1071 VH AMSTERDAM
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend voor lunch en diner van maandag tot en met vrijdag.

Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 13:00 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 19:00 uur.

Reserveren kan op werkdagen vanaf 09:00 uur: 020 – 579 17 17.

Betaling kan alleen met pin en creditcard, dit i.v.m. de veiligheid van de studenten.

 

[/accordion]