KOM OOK EENS LUNCHEN IN RESTAURANT ELEMENTS!

Restaurant Elements aan de Roelof Hartstraat 6-8 te Amsterdam, voert van maandag t/m vrijdag een maandelijks wisselende lunchkaart met klassieke gerechten voor zeer schappelijke prijzen. Wat kunt u verwachten? Fine dining en bij elke gang de keuze tussen: vis-, vlees of vegetarische gerechten. Het staat u vrij om 2- of 3-gangen van onze menukaart te kiezen.

Informeer ook eens naar de mogelijkheden om met grotere groepen bij ons te komen lunchen.

Ontvangst voor de lunch tussen 12:00 en 13:00 uur. Reserveren gewenst: www.heerlijkamsterdam.nl of tel.: 0205791717.

Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen!

LUNCH maandag 11 november t/m vrijdag 6 december

Lunchmenu maandag 11 november t/m vrijdag 6 december

Tweegangen keuzemenu €13,-
Driegangen keuzemenu €16,-

Aperitief

Prosecco + oester €6,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Voorgerecht

Proeverij van de volgende gerechten:

Kreeft en pulpo
Grapefruit | avocado | haringkuit | yuzugel

Filet Americain
Hert | kappertjes | truffelmayonaise | pompoen | paddenstoelen

Borsjt (V)
Rode biet | crème fraîche | dille

Hoofdgerechten 

Bloemkool (V)
Geitenkaas | violetmosterd | Hollandaise saus | hazelnoot

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Fazant
Morille | aardappel | zuurkool | eendenlever

Nagerechten 

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade dessert (V)*
Verschillende bereidingen van chocolade

Hangop (V)*
Panna cotta | yoghurtijs | sereh | 5-spices

DINER maandag 11 november t/m vrijdag 6 december

Dinermenu maandag 11 november t/m vrijdag 6 december

Driegangen keuzemenu € 22,-
Viergangen keuzemenu € 26,-

Aperitief 

Prosecco + oester €6,-
Drusian Superiore D.O.C.G. | Zeeuwse creuse 000

Koude voorgerechten

Kreeft en pulpo
Grapefruit | avocado | haringkuit | yuzugel

Filet Americain
Hert | kappertjes | truffelmayonaise | pompoen | paddenstoelen

Warme voorgerechten

Borsjt (V)
Rode biet | crème fraîche | dille

Risotto (V)
Alkmaars gort | spruitenblad | Remeker ryp

Hoofdgerechten 

Bloemkool (V)
Geitenkaas | violetmosterd | Hollandaise saus | hazelnoot

Vis van de dag
Geserveerd met bijpassende garnituren

Fazant
Morille | aardappel | zuurkool | eendenlever

Nagerechten 

Kaas van Lindenhoff uit Baambrugge (2,- supplement)
Selectie rauwmelkse boerenkazen met garnituur

Chocolade dessert (V)*
Verschillende bereidingen van chocolade

Hangop (V)*
Panna cotta | yoghurtijs | sereh | 5-spices

 

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Elements

Roelof Hartstraat 6-8
1071 VH AMSTERDAM
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend voor lunch en diner van maandag tot en met vrijdag.

Lunch: ontvangst tussen 12:00 en 13:00 uur.
Diner: ontvangst tussen 18:00 en 19:00 uur.

Reserveren kan op werkdagen vanaf 09:00 uur: 020 – 579 17 17.

Betaling kan alleen met pin en creditcard, dit i.v.m. de veiligheid van de studenten.