Frans georiënteerd lesrestaurant met “grandeur” uitstraling.

In Restaurant Dinner Club wordt u volledig in de watten gelegd door onze studenten van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gastheerschap. Gedurende hun studieloopbaan leren de studenten van gastheerschap alles over gastvrijheid, wijn-spijs combinaties en bartending. Onze koks in spe leren hier alle basistechnieken van de klassieke Franse keuken.Door de roem en historie van wijnland Frankrijk hebben wij besloten de wijnkaart volledig Frans te maken. Op deze wijze laten wij niet alleen u, maar ook de studenten in de bediening kennis maken met de meest bekende en geliefde druivenrassen ter wereld.Wilt u ons helpen een topproduct neer te zetten? Geef uw bevindingen dan door aan de dienstdoende praktijkdocent. Wij staan open voor al uw tips en tops!

 

 

Laatste dagen Dinner Club open t/m vrijdag 8 juli

3-gangen € 18,50, 4-gangen € 21,50

Deze periode draaien wij een dagelijks wisselend menu. Dit wordt door onze studenten tijdens de lunch en diner aan u verteld aan tafel. Als er bepaalde wensen zijn, dan horen wij dit graag van te voren van u. Hier kunnen wij in de keuken rekening mee houden.

 

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Dinner Club Da Costastraat 64,1053 ZP Amsterdamheerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Openingsdagen: Wij zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag voor lunch en diner. U bent welkom voor de lunch en het diner. Inloop voor de lunch tussen 12:00 en 13:00 uur. Inloop voor het diner tussen 18:00 en 19:00 uur. In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting. Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn? Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Bereikbaarheid

AdresDa Costastraat 641053 ZP Amsterdamheerlijkamsterdam@rocva.nlRoute met de autoAls u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.Route met het openbaar vervoerVanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.