Frans georiënteerd lesrestaurant met “grandeur” uitstraling.

In Restaurant Dinner Club wordt u volledig in de watten gelegd door onze studenten van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gastheerschap. Gedurende hun studieloopbaan leren de studenten van gastheerschap alles over gastvrijheid, wijn-spijs combinaties en bartending. Onze koks in spe leren hier alle basistechnieken van de klassieke Franse keuken.

Door de roem en historie van wijnland Frankrijk hebben wij besloten de wijnkaart volledig Frans te maken. Op deze wijze laten wij niet alleen u, maar ook de studenten in de bediening kennis maken met de meest bekende en geliefde druivenrassen ter wereld.

Wilt u ons helpen een topproduct neer te zetten? Geef uw bevindingen dan door aan de dienstdoende praktijkdocent. Wij staan open voor al uw tips en tops!

In ons restaurant hanteren wij uiteraard ook alle RIVM richtlijnen. Zo hebben onze studenten de gastvrije mondkapjes op en houden wij rekening met de 1,5 meter afstand tussen alle gasten.

Dit schooljaar TOCH NOG open!!!!!!!

De DinnerClub was vanwege de maatregelen van het kabinet omtrent Covid-19 gesloten, maar we hebben goed nieuws!!!. Inmiddels is er goed bericht gekomen voor de horeca, dat deze haar deuren weer mag openen om gasten te ontvangen voor op het terras, maar nu ook voor binnen. En daarom willen we u graag weer ontvangen op een aantal data. Op deze dagen hebben onze studenten examens en we willen dit echt doen laten lijken door echte gasten te verwelkomen.

Tijdens dit examen serveren wij een prachtig 3-gangen menu voor slechts €10,-

Aperitief:

Kir Royale
(+2,50)
Crème de Cassis – Mousserende wijn

Voorgerecht:

Getrancheerde zalm aan tafel (door de bediening) – cocktailsaus – frisée

Hoofdgerecht:

Quiche met groene asperges – salade met kippendijen – vinaigrette

Nagerecht:

Bosvruchten yoghurtbavaroise – suikerschelp

De dagen dat wij u graag willen ontvangen zijn: 
Dinsdag 22 juni en 29 juni
Woensdag 23 juni
Donderdag 24 juni en 1 juli
Vrijdag 25 juni
 
Alle dagen is reserveren mogelijk om 18 uur 

Dit examenmenu serveren wij in de Rocks en in de Dinnerclub. Mocht het ene restaurant vol zitten, dan kunt u het wellicht bij de ander proberen.

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Tot zeer snel bij ons in het restaurant!

Met vriendelijke groet,
Team DinnerClub

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Dinner Club

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

Openingsdagen: donderdag en vrijdag

U bent welkom voor de lunch van 12:00 – 14:00 uur inloop van 12:00 – 12:30 en voor het diner van 18:00 – 21:30 uur inloop van 18:00 tot 19:00 uur
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Bereikbaarheid

Adres
Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Route met de auto
Als u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!

U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

 

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.