Klassieke Franse basis met een trendy inslag

Het concept van dit lesrestaurant is afgestemd op de Gastrobars van Ron Blaauw. Gedurende het schooljaar zal er ook samengewerkt worden met andere bekende restaurants (en Chefs) uit het Amsterdamse bedrijfsleven. Het menu wordt in samenspraak met de praktijkdocenten en Chef-koks gemaakt. Uiteraard worden onze studenten betrokken in dit proces. In Restaurant Dinner Club wordt voornamelijk gewerkt met seizoensgebonden producten en waar mogelijk met plaatselijke leveranciers. De rode draad door ons onderwijs is “Amsterdam Cuisine”,  hierbij creëren wij een zo reëel mogelijke (leer)situatie door toedoen van het bedrijfsleven uit Amsterdam en omgeving.

De bediening in Restaurant Dinner Club wordt verzorgd door de studenten die een opleiding doen voor gastvrouw of gastheer. Gedurende hun opleiding zullen zij alles leren over gastvrijheid, wijn-spijs combinaties en bartending. Wilt u ons helpen een topproduct neer te zetten? Geef uw bevindingen dan door aan de dienstdoende praktijkdocent. Wij staan open voor al uw tips en tops!

 

Kerstmenu maandag 9 december t/m woensdag 18 december

KERSTMENU
3-gangen €18,50
4-gangen €21,50
5-gangen €26,50

In samenwerking met Ron´s Gastrobar

Coquille
Tartaar van coquille of aubergine met schuim van oude Beemster en rauwe spruitjes

 

Gele biet
Gepofte gele biet, ingelegde zalm, dashiboter en sla harten

 

Ossenstaart
Aardappelpuree met gerookte boter, stoof van ossenstaart en krokante kaas

 

Bavette

Rosé gebraden, taartje met gruyère, pepersaus en kool

 

Kaasplateau

Selectie van Hollandse kazen van de Lindenhoff uit Baambrugge

of

Chocolade

Mille-feuille, sinaasappel, whiskey-ijs, crème van chocolade en banaan

 

Examenmenu maandag 13 januari t/m vrijdag 24 januari 2020

In het nieuwe jaar beginnen al zeer vroeg de eerste examens voor onze studenten. Vanaf maandag 13 januari t/m 24 januari hebben de studenten bij ons in de DinnerClub de keukenexamens.

In deze weken serveren wij voor u een 4-gangen menu. Bij dit menu is het, omdat de studenten de gerechten goed hebben geoefend, niet mogelijk om af te wijken van dit menu. Het is daarom ook een verrassingsmenu. Het is dan ook mogelijk dat u en uw gasten van verschillende studenten de gerechten krijgen. Een grote verrassing dus!

Het 4-gangen menu is daarom ook maar €10,-. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar voor het keukenexamenmenu en hierbij geldt vol = vol. Reserveer dus snel om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken!

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Dinner Club

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 11:30 – 14:00 uur. Inloop van 11:30 tot 13:00 uur
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Bereikbaarheid

Adres
Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Route met de auto
Als u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!

U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.