Klassieke Franse basis met een trendy inslag

Het restaurant op de eerste etage heeft een eigentijdse stijl en een capaciteit van 40 zitplaatsen. De aangrenzende ruimte, “Heerenkamer” kan gekoppeld worden met het restaurant en biedt op deze wijze plaats aan maximaal 80 gasten. Deze ruimte kan ook gereserveerd worden als private diningroom of als locatie voor vergaderingen.

De drie-gangen lunches en vier-gangen diners die onze deelnemers voor u koken én serveren, hebben een klassieke Franse basis met een trendy inslag. Zo sluit de beroepspraktijkvorming op school goed aan bij het bedrijfsleven.

Dinnerclub vanaf 1 oktober weer geopend

Wij verwelkomen u graag weer vanaf maandag 1 oktober!

LUNCH vanaf 1 oktober 2018

Voorgerecht

Plankje om te delen met een proeverij van de voorgerechten van de avondkaart

***

Hoofdgerechten

Kikkererwten op oosterse wijze met seizoensgroenten, aardappel garnituur en yoghurt-
komkommersaus
of
Vis van de dag met garnalensaus en seizoensgebonden garnituur
of
Rundersteak omwikkeld met pancetta, rode portsaus en seizoensgebonden garnituur

Nagerechten

Kaasassortiment

(supplementprijs € 2.00)
of
Een taartje van vruchtenbavarois met vers gesneden fruit en slagroom
of
Crème brûlée gemaakt van roomboter babbelaars met vers fruit en slagroom

 PRIJZEN

Menu 2-gangen € 10,00

Menu 3-gangen € 12,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

Allergeneninformatie op aanvraag beschikbaar

DINER vanaf 1 oktober 2018

Voorgerechten

Drie bereidingen van old Amsterdam met gemarineerde groenten
of
Losgeslagen salade Niçoise
of
Vers gesneden rundertartaar met truffelmayonaise

Tussengerechten

Zelfgemaakte runderbouillon
of
Courgettesoep

Hoofdgerechten

Kikkererwten op oosterse wijze met seizoensgroenten, aardappel garnituur en yoghurt-
komkommersaus
of
Vis van de dag met garnalensaus en seizoensgebonden garnituur
of
Rundersteak omwikkeld met pancetta, rode portsaus en seizoensgebonden garnituur

Nagerechten

Kaasassortiment

(supplementprijs € 2.00)
of
Een taartje van vruchtenbavarois met vers gesneden fruit en slagroom
of
Crème brûlée gemaakt van roomboter babbelaars met vers fruit en slagroom

***

Menu 2-gangen € 12,50

Menu 3-gangen € 17,50

Menu 4-gangen € 19,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

***

BEGELEIDENDE WIJNEN

Wijn per glas  € 3,50

Wijnarrangement 3-gangen (3 glazen wijn) € 10,00

Wijnarrangement 4-gangen (4 glazen wijn) € 12,50

Adres & openingstijden

Adres Dinnerclub

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 12:00 – 14:00 uur. Na 13:00 uur kunt u alleen kiezen voor 2 gangen.
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Na 19:00 uur kunt alleen kiezen voor 3 gangen.
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Direct reserveren