Klassieke Franse basis met een trendy inslag

Het restaurant op de eerste etage heeft een eigentijdse stijl en een capaciteit van 40 zitplaatsen. De aangrenzende ruimte, “Heerenkamer” kan gekoppeld worden met het restaurant en biedt op deze wijze plaats aan maximaal 80 gasten. Deze ruimte kan ook gereserveerd worden als private diningroom of als locatie voor vergaderingen.

De drie-gangen lunches en vier-gangen diners die onze deelnemers voor u koken én serveren, hebben een klassieke Franse basis met een trendy inslag. Zo sluit de beroepspraktijkvorming op school goed aan bij het bedrijfsleven.

 

[/accordion-item]
DE PROJECTUITVOERINGEN 14 januari - 25 januari

Op maandagavond 14-01 en 21-01, dinsdagavond 15-01 en 22-01, woensdagavond 16-01 en \23-01 en vrijdagmiddag 18-01 en 25-01 zijn de projectuitvoeringen in Restaurant Dinner Club. Wij serveren deze dagen een uitgebreid menu waarvan alle gerechten worden bedacht, bereidt, en bediend door onze studenten. Daarnaast krijgt u voorafgaand aan elke gang een presentatie over het gerecht te zien op een groot scherm in het restaurant. Wilt u onze studenten helpen een topproduct neer te zetten? Reserveren voor deze avonden kost slechts €10,- p.p. (exclusief dranken).
Graag vermelden bij de reservering: “€10 diner”.

Op vrijdagavond 18-01 en vrijdagavond 25-01 serveren onze tweede jaars studenten u het volgende menu met de naam “La Poppél”. Vooraf Zalmtartaar, als tussengerecht bospaddenstoelensoep, het hoofdgerecht is een heerlijke côte de beouf, en als nagerecht krijgt u een moulleux au chocolat.

De prijs van dit 4-gangenmenu is €21,50.
Graag vermelden bij de reservering: “La Poppél”.

 

DE KEUKENEXAMENS 28 januari t/m 4 februari

Van maandag 28 januari t/m maandag 4 februari zullen onze studenten keukenexamen doen. Restaurant Dinner Club is dan gesloten voor gasten. Onze excuses voopr het ongemak.

 

LUNCH 5 februari t/m 15 februari

Lunchmenu Restaurant Dinner Club, 7 januari t/m 1 februari:

Voorgerechten

Bruchetta
 Tomaat | komkommer | mozzarella

Rilette van gerookte zalm
verse zalm | Wasabi-mayonaise

Mabre van Kalfswang
eendenlever | kruidensla | Citrus vinaigrette

Hoofdgerechten

Souffle van spinazie
brie| gemengde noten |  tagliatelle

Vis van de dag
Saffraansaus| Aardappelkroketjes| groenten

Gekonfijte eendenbout
zoetzuur van Venkel | pommes carré | Peperjus

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff (supplement €2,-)
Selectie van rauwmelkse boerenkazen | garnituur

Winter-triffle
Vanille crème | gekaramelliseerde appel | Bastogne kruim | Bosvruchten gelei

Crêpe Suzette
flensjes | vanille ijs | aan tafel bereid

 

 PRIJZEN

Menu 2-gangen € 12,50

Menu 3-gangen € 14,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

Allergeneninformatie op aanvraag beschikbaar

DINER 5 februari t/m 15 februari

Dinermenu Restaurant Dinner Club, 7 januari t/m 1 februari:

Voorgerechten

Bruchetta
 Tomaat | komkommer | mozzarella

Rilette van gerookte zalm
verse zalm | Wasabi-mayonaise

Mabre van Kalfswang
eendenlever | kruidensla | Citrus vinaigrette

Tussengerecht

Aardperensoep
gegrilde paprika

Hoofdgerechten

Souffle van spinazie
brie| gemengde noten |  tagliatelle

Vis van de dag
Saffraansaus| Aardappelkroketjes | groenten

Gekonfijte eendenbout
zoetzuur van Venkel | pommes carré | Peperjus

Nagerechten

Kaas van Lindenhoff (supplement €2,-)
Selectie van rauwmelkse boerenkazen | garnituur

Winter-triffle
Vanille crème | gekaramelliseerde appel | Bastogne kruim | Bosvruchten gelei

Crêpe Suzette
flensjes | vanille ijs | aan tafel bereid

***

Menu 2-gangen € 14,50

Menu 3-gangen € 19,50

Menu 4-gangen € 21,50

De gerechten van dit menu zijn ook los te bestellen

***

BEGELEIDENDE WIJNEN

Wijn per glas  € 3,50

Wijnarrangement 3-gangen (3 glazen wijn) € 10,00

Wijnarrangement 4-gangen (4 glazen wijn) € 12,50

 

 

 

 

Adres & openingstijden

Adres Restaurant Dinner Club

Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Openingstijden

U bent welkom voor de lunch van 11:30 – 14:00 uur. Inloop van 11:30 tot 13:00 uur
U bent welkom voor het diner van 18:00 – 21:30 uur. Inloop van 18:00 tot 19:00 uur
In verband met de reistijd van onze studenten sluit de bar om 21:30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de bezetting.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Bereikbaarheid

Adres
Da Costastraat 64
1053 ZP Amsterdam
heerlijkamsterdam@rocva.nl

Route met de auto
Als u op de Ringweg van Amsterdam rijdt, neem dan de afrit S106 richting Oud-West Centrum. Als u doorrijdt, komt u op het Surinamerplein. U neemt dan het vak voor linksaf. U gaat vervolgens op het Surinamerplein linksaf, en komt zo op de Hoofdweg. Bij de eerste grote straat met stoplichten gaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Potjesweg, u gaat recht door over een brug en u bevindt zich in de Kinkerstraat. U rijdt door tot de Bilderdijkstraat en als u over de kruising bent zoekt u een plaatsje. De Da Costastraat is de eerste straat links. Op de hoek ziet u een Vomar. Let op, in heel Amsterdam is het betaald parkeren!

U kunt ook helemaal doorrijden tot het einde van de straat (over de brug) en dan linksaf de Marnixstraat in waar u de Europarking parkeergarage vindt.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp en stapt u uit bij de halte Bilderdijkstraat/Kinkerstraat. U loopt 50 meter terug en gaat linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12 richting Station Sloterdijk en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat rechtsaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Vanaf Station Sloterdijk neemt u tram 12 richting Amstelstation en stapt u uit bij de halte Kinkerstraat. U gaat linksaf de Kinkerstraat in en na 50 meter gaat u linksaf de Da Costastraat in.

Wijzigingen in de openingstijden onder voorbehoud, wilt u zeker zijn?
Onze reserveringsafdeling is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 579 1 666.

Direct reserveren